Aanmelden en toelaten

Kennismaken
Als je belangstelling hebt voor onze school, ben je van harte welkom voor een rondleiding met de directeur van de school. Tijdens deze rondleiding word je geïnformeerd over ons onderwijs.

 

Het (voor) aanmeldingsformulier 2018 DOK kun je hier downloaden en opsturen naar de school.

 

Voorlopige aanmelding
Kinderen kunnen vanaf drie jaar definitief worden ingeschreven. Voor de derde verjaardag is er sprake van een voorlopige aanmelding. Als je kind bijna drie jaar wordt, wordt gevraagd of je de voorlopige aanmelding definitief wilt maken. Tevens word je gevraagd een aanvullende vragenlijst in te vullen.

 

Wachtlijst
Of je kind bij ons geplaatst kan worden heeft onder andere te maken met de groepsgrootte en de fysieke ruimte in ons gebouw. Vanwege de grote belangstelling voor onze school, is het helaas niet mogelijk om alle leerlingen die bij ons worden aangemeld te plaatsen. Uiteraard laten we je zo snel mogelijk na de derde verjaardag van je kind weten of je kind geplaatst kan worden.

 

Online aanmelden voor kennismaking

Wanneer je bij ons kennis wil maken en een vooraanmelding doen voor je kind, dan vragen we om onderstaande velden in te vullen. We nemen dan contact op om een datum voor kennismaken voor te stellen.

 

Gaat je kind al naar school en is er sprake van zij-instroom, dan neemt de intern begeleider na kennismaking contact op met de huidige school voordat er definitief geplaatst wordt.

 

Met het invullen van onderstaand formulier is je kind dus niet automatisch bij ons aangemeld. Aanmelden voor een plek op de basisschool gaat niet automatisch door aanmelden bij de Kinderopvang bij SKO, andersom ook niet. Tijdig aanmelden voor Buitenschoolse Opvang kan via de site van SKO-Oegstgeest.

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Kinderboekenweek

Van 3 t/m 14 oktober is het Kinderboekenweek 2018 met als thema vriendschap: Kom erbij!

 

Kinderboekenweek

9 oktoberLees verder
Website vernieuwd

Op de valreep voor de herfstvakantie is de nieuwe site van Het DOK gepubliceerd. 

Het portaal voor ouders wordt in oktober geactiveerd. Je ontvangt als ouder een bericht hierover in je mailbox.

Fijne week

 

13 oktoberLees verder

Kalender

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...