Bestuur

Het bestuur


Basisschool Het DOK maakt deel uit van Panta Rhei: een stichting met 16 basisscholen in Leidschendam-Voorburg (12), Den Haag (1), Voorschoten (2) en Oegstgeest (1). De scholen hebben een r.k, algemeen bijzondere of openbare identiteit.

De doelstelling van de stichting en de taken en verantwoordelijkheden van de genoemde organen zijn vastgelegd in de statuten van Panta Rhei en in het document Bestuurlijke organisatie.

 

Panta Rhei heeft een College van Bestuur, bestaande uit één persoon, en een Raad van Toezicht, bestaande uit vijf personen.

De bestuurder behoudt altijd de eindverantwoordelijkheid, stelt het strategisch beleidsplan, de begroting en de jaarrekening vast en beslist over zaken zoals arbeidsvoorwaarden. In elke basisschool heeft een directeur de eerste verantwoordelijkheid ten aanzien van het onderwijskundig management en de operationele zaken op zijn/haar basisschool. De directeur participeert ook in de bovenschoolse beleidsontwikkeling.

Ondersteuning wordt geboden door medewerkers op het bestuursbureau: de secretaresses, stafspecialisten P&O, Onderwijs & Kwaliteit, Huisvesting, ICT en een controller.


Bestuurder is mr. Harry van de Kant


Het bestuursbureau is als volgt te bereiken:

Adres: Overgoo 13, 2266 JZ Leidschendam
Postbus: 103, 2270 AC Voorburg
Telefonisch: 070-3879900
Per e-mail: info apestaart stichtingpantarhei punt nl
Website: www.stichtingpantarhei.nl

Nieuws

Nominatie RABO wensenfonds

RABO wensenfonds

Onze school is genomineerd voor een bijdrage uit het RABO Wensenfonds, t.b.v. het speeldak. LEDEN van de RABO-bank kunnen tot 17 december stemmen op onze school. Ieder lid heeft vier stemmen, één stem is € 25 waard. Als je lid bent van de RABObank, stem dan op ons project. Als je al wel klant, maar nog geen lid bent van de RABObank, word dan zo snel mogelijk lid (kost niets) en stem. We hopen op zoveel mogelijk stemmen. We stellen het zeer op prijs als je dit bericht wilt delen in je netwerk. Wat ons betreft mag het viral gaan. Je kunt stemmen op https://www.dichterbijleidenkatwijk.nl/fondsen/wensenfonds/genomineerden-wensenfonds/

Taart

 

27 novemberLees verder
Website vernieuwd

Op de valreep voor de herfstvakantie is de nieuwe site van Het DOK gepubliceerd. 

Het portaal voor ouders wordt in oktober geactiveerd. Je ontvangt als ouder een bericht hierover in je mailbox.

Fijne week

 

13 oktoberLees verder
Bericht van het Bestuur 8 september 2017

Bericht van het bestuur over de toetreding van Het DOK tot Stichting Pantha Rei.

2 oktoberLees verder

Kalender

Meivakantie
28 aprilLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Loading...