Buitenschoolse Opvang

Samenwerking met SKO
Wij werken nauw samen met SKO (Stichting Kinderopvang Oegstgeest). SKO verzorgt  met negen kindercentra de kinderopvang in Oegstgeest. Kinderopvang van SKO is van uitstekende kwaliteit, professioneel en vraaggericht, spelen in op ontwikkelingen en besteden veel zorg en aandacht aan de kinderen. Kortom, zij bieden je kind een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving om in op te groeien, te spelen en te leren.

 

Convenant informatie uitwisseling
Om de informatievoorziening binnen de brede school goed te laten verlopen hebben SKO en ABS Het DOK een convenant opgesteld hoe zij met die informatie om gaan. Daarnaast geven alle ouders toestemming via een toestemmingsformulier om informatie tussen SKO en de basisschool mogelijk te maken. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om aan te geven dat je geen toestemming geeft. Hieronder staan zowel het convenant als het toestemmingsformulier.

 

convenant met SKO.pdf

Toestemmingsformulier informatie uitwisseling.pdf

 

Kinderopvang bij Brede School Het DOK
Bij Brede School Het DOK verzorgt SKO dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar, voorschoolse- tussenschoolse en naschoolse opvang voor kinderen 4 – 13 jaar en een peuterspeelzaal voor kinderen 2 – 4 jaar, genaamd het Kraaiennest.
Het kinderdagverblijf heeft drie groepen: Matrozen, Schippers en Kapiteins. De buitenschoolse opvang heeft vier groepen: Hut, Mast, Dek en de Kajuit.
De Dagopvang en buitenschoolse opvang zijn open van 7.30 – 18.30 uur.
De peuterspeelzaal het Kraaiennest van 8.30 – 12.30 uur.

 

Informatie en aanmelding
Je meldt kind aan via het aanmeldingsformulier op www.sko-oegstgeest.nl/aanmelding. SKO biedt verschillende mogelijkheden voor opvang. Op deze website vind je een volledig overzicht van de mogelijkheden.

 

Contact

Natuurlijk kun je ook bellen met Bureau SKO voor informatie: 071–515 98 00. Dan kun je bijvoorbeeld een afspraak maken met de manager kinderopvang, Bianca Weijers voor een rondleiding. Neem gerust contact met haar op: b punt weijers apestaart sko-oegstgeest punt nl of bel 071-515 98 58.

Nieuws

Nominatie RABO wensenfonds

RABO wensenfonds

Onze school is genomineerd voor een bijdrage uit het RABO Wensenfonds, t.b.v. het speeldak. LEDEN van de RABO-bank kunnen tot 17 december stemmen op onze school. Ieder lid heeft vier stemmen, één stem is € 25 waard. Als je lid bent van de RABObank, stem dan op ons project. Als je al wel klant, maar nog geen lid bent van de RABObank, word dan zo snel mogelijk lid (kost niets) en stem. We hopen op zoveel mogelijk stemmen. We stellen het zeer op prijs als je dit bericht wilt delen in je netwerk. Wat ons betreft mag het viral gaan. Je kunt stemmen op https://www.dichterbijleidenkatwijk.nl/fondsen/wensenfonds/genomineerden-wensenfonds/

Taart

 

27 novemberLees verder
Website vernieuwd

Op de valreep voor de herfstvakantie is de nieuwe site van Het DOK gepubliceerd. 

Het portaal voor ouders wordt in oktober geactiveerd. Je ontvangt als ouder een bericht hierover in je mailbox.

Fijne week

 

13 oktoberLees verder
Bericht van het Bestuur 8 september 2017

Bericht van het bestuur over de toetreding van Het DOK tot Stichting Pantha Rei.

2 oktoberLees verder

Kalender

Meivakantie
28 aprilLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Loading...