Ouderraad

De OR
De Ouderraad (OR) Het Dok is een stichting die in 2013 is opgericht en als zodanig staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

 

Wat doet de Ouderraad?
De OR organiseert samen met het schoolteam allerlei activiteiten voor de leerlingen en helpt bij de uitvoering daarvan. Hierbij kun je denken aan de Sinterklaasviering, de activiteiten rondom Kerst en Pasen, maar ook de schoolreisjes en de organisatie van de schoolfotograaf. Tevens is de organisatie van het schoolreisje in handen van de OR.

 

De OR bestaat uit
Lenita Rijneveld (Martijn)
Niels van Hartevelt, penningmeester (Tobias)
Dirk de Vlaam, voorzitter (Oscar)
Lesiela Haumahu (Vinz)
Judith Kloth (Ciara en David)
Frank Muller (Keano en Kaithlynn)
Vanuit de school zitten Anita en Roos in de Ouderraad

 

Ouderbijdrage
Voor al deze leuke activiteiten wordt een jaarlijkse vrijwillige bijdrage aan de ouders gevraagd. Deze vrijwillige bijdrage wordt aan het begin van het jaar in een brief van de OR aan de ouders gecommuniceerd. Deze brief vind je hier Ouderbijdrage 2017 - 2018.

 

Vergadering en contact
Heb je ideeën betreffende een van de activiteiten van de OR of wil je iets anders dat de OR aangaat bespreken, dan kun je een van de leden aanspreken of mailen via or apestaart basisschoolhetdok punt nl. De OR vergadert bijna maandelijks. Mocht je een vergadering willen bijwonen, dan kun je dat aangeven bij een van de OR-leden of via de e-mail.

 

Fotoalbum

Er vinden verschillende activiteiten door het jaar heen plaats op Het DOK. Van de meeste activiteiten maken we foto's die je hier terug kunt zien. Ook heeft de ouderraad een fotoalbum waar je met een code foto's kunt bekijken. Een code kun je verkrijgen bij de ouderraad.

 

Nieuws

Nominatie RABO wensenfonds

RABO wensenfonds

Onze school is genomineerd voor een bijdrage uit het RABO Wensenfonds, t.b.v. het speeldak. LEDEN van de RABO-bank kunnen tot 17 december stemmen op onze school. Ieder lid heeft vier stemmen, één stem is € 25 waard. Als je lid bent van de RABObank, stem dan op ons project. Als je al wel klant, maar nog geen lid bent van de RABObank, word dan zo snel mogelijk lid (kost niets) en stem. We hopen op zoveel mogelijk stemmen. We stellen het zeer op prijs als je dit bericht wilt delen in je netwerk. Wat ons betreft mag het viral gaan. Je kunt stemmen op https://www.dichterbijleidenkatwijk.nl/fondsen/wensenfonds/genomineerden-wensenfonds/

Taart

 

27 novemberLees verder
Website vernieuwd

Op de valreep voor de herfstvakantie is de nieuwe site van Het DOK gepubliceerd. 

Het portaal voor ouders wordt in oktober geactiveerd. Je ontvangt als ouder een bericht hierover in je mailbox.

Fijne week

 

13 oktoberLees verder
Bericht van het Bestuur 8 september 2017

Bericht van het bestuur over de toetreding van Het DOK tot Stichting Pantha Rei.

2 oktoberLees verder

Kalender

Meivakantie
28 aprilLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Loading...